Nieuws

Vier het voorjaar in het Externest

Het voorjaar is begonnen in de Achterhoekvoorjaar achterhoek vakantiehuis externest! Hebben jullie al plannen gemaakt? Ons Externest is nog vrij van 29 maart tot zelfs 9 april. Dus ook met Pasen. Niet te regelen via Natuurhuisje, wel via Roel. https://www.natuurpark-calluna.nl/accom…/9291/cottage-138/

Wees welkom!

Kom lekker tot rust in de Achterhoek

Wat was het fijn om zoveel gasten een heerlijke vakantie te kunnen bezorgen deze zomer! Daar worden wij blij van en zelf hebben we er ook van genoten.

Op natuurpark Calluna kun je veilig verblijven, zonder gedeelde voorzieningen met andere mensen. Onze tuinen zijn groot en de stilte is oorverdovend. Zalig dus! Wil je ook eens komen logeren in één van onze natuurhuisjes? Zorg dat je er op tijd bij bent en boek bij voorkeur via Calluna. Het gaat om type cottage, nummer 130 (Krullevaar) en 138 (Externest). Wees welkom!

 

natuurhuisje 27023 34464 achterhoek

Calluna en corona

Het zijn rare tijden. Hopelijk ben jij nog gezond en wel als je dit leest. In dit bericht vertellen we jou over de omstandigheden op Natuurpark Calluna en hoe wij  rekening houden met het coronavirus.

Vrij en privé ontspannen op Calluna
Hier op Calluna is er eigenlijk niets aan de hand en voelen we ons veilig. Onze gasten delen geen voorzieningen met anderen. Elke bungalow heeft een groot eigen perceel van zo’n 1000 m2. De natuur is overal om ons heen en het is nog steeds heel rustig op de hei en in de bossen. Onze beheerder Roel is nu wel alleen op afroep beschikbaar.

De afspraak is dat de huisjes extra zorgvuldig schoon worden gemaakt. Gasten die ziek en/of verkouden zijn verzoeken wij om hun boeking te wijzigen.

Werk je nu thuis en wil je graag even een andere werkomgeving in de natuur? We hebben wifi. Online vergaderen, bijvoorbeeld met Microsoft Teams, gaat prima!

achterhoek vakantiehuis gorssel

 

Last minute kortingen voor vakantiehuis het Externest

Onze vakantiehuizen in de Achterhoek zijn populair. Het parkje Calluna op 5 km van Gorssel is dan ook een ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen. Er zijn heel veel leuke uitjes vlakbij en in je comfortabele vakantiehuis kun je volop genieten van rust, stilte en een heerlijke privétuin. Ook je hond is welkom.

Op korte termijn hebben we soms nog wel een plekje vrij. Op Natuurhuisje bieden we het Externest nu aan met mooie last minute kortingen, vanaf een week voor aankomst.
Geniet ervan!

Direct het Externest boeken via Natuurhuisje

externest achterhoek vakantiehuis gorssel

Heerlijk eten in het Bosrestaurant in Joppe!

bosrestaurant joppe

Wat zijn we blij dat het Bosrestaurant in Joppe weer open is! Dik een jaar geleden werd het na een fikse brand gesloten en vervolgens weer opgebouwd. We bevelen het van harte aan want het eten is heerlijk en de bediening zeer  toegewijd. Momenteel hebben ze ook nog eens leuke aanbiedingen. Reserveren voorkomt teleurstellingen.

Uiteraard slaap je daarna extra lekker in één van onze vakantiehuizen in De Achterhoek!

Boek de Krullevaar

Boek het Externest

Nieuwe tentoonstelling Museum More Gorssel

Natuurlijk kun je in onze natuurhuisjes van de rust genieten. Maar wie denkt dat er helemaal niets te doen is in de buurt komt bedrogen uit. Onze gasten bezoeken geregeld Museum More in Gorsssel of Ruurlo. In januari ging er weer een prachtige nieuwe tentoonstelling van Jan Beutener open. Gaat dat zien!

Jan Beutener More Gorssel
Kunst van Jan Beutener in Museum More Gorssel

Nieuwsbrief december 2019

Met korting naar onze vakantiehuizen Krullevaar en Externest? Je leest het in de jaarlijkse nieuwsbrief voor gasten!

 

 

Naar het Dickens Festijn in Deventer? Kom gezellig logeren in onze natuurhuisjes

Op 14 en 15 december 2019 is weer het superleuke Dickens Festijn in Deventer! Sfeervol, gezellig en tot in de perfectie uitgevoerd. Alleen ook wel een beetje druk. Logeer dus in de buurt en kom tot rust in één van onze natuurhuisjes. Er is nog plek!

Kies voor Deense knusheid in Het Externest of voor de gezellige warmte in familiehuis De Krullevaar. Beide huisjes zijn geschikt voor vier personen en maximaal één hond. Vanuit je huis loop je zo de natuur in! Van harte welkom.

 

 

 

Weer een mooie review voor natuurhuisje Het Externest

Superleuk, zulke blije gasten!

Met last minute korting naar natuurhuisje Het Externest

Het Externest, vakantiehuis in de Achterhoek

Lekker nazomeren in de Achterhoek? Het kan nog! Ons populaire natuurhuisje Het Externest bij de Gorsselse heide is beschikbaar van 27 september tot en met 4 oktober 2019. Boek meteen en geniet van een mooie last minute korting.

Hier boeken via Natuurhuisje

Ons heerlijk lichte vakantiehuis heeft een riante tuin met alle privacy die je maar wilt. Gezellig Gorssel ligt op 5 km, historisch Zutphen 8 km. Fietsen zijn te huur bij de beheerder. Genoeg te beleven dus. Maar natuurlijk mag je ook gewoon thuis blijven en van de rust genieten! Vanuit het Externest wandel je in een paar minuten naar bos en hei.

Het Externest is geschikt voor max. vier personen en een hond. Het natuurhuisje bevat twee slaapkamers en een ruime badkamer met inloopdouche. Er is een apart toilet. In de hoofdslaapkamer is het bed elektrisch verstelbaar.

De beheerder is meerdere keren per week beschikbaar voor informatie. Zijn er probleempjes dan is hij snel ter plaatse om ze op te lossen. Een veilig gevoel!