Nieuws

calluna 130 vakantiehuis krullevaar

In oktober naar natuurhuisje Krullevaar bij Gorssel

Door wat verschuivingen zijn er twee prachtige nazomerweken vrijgekomen in ons natuurhuisje Krullevaar! Vanaf 2 t/m 16 oktober kun je er terecht. Gorssel, Zutphen, Deventer en Lochem zijn op fietsafstand. De Gorsselse heide bereik je zelfs wandelend vanuit je eigen huisje. Ideaal dus voor natuurliefhebbers en rustzoekers!

Onze compleet ingerichte cottage heeft een riante, zonnige en beschutte privétuin van 1000 m2. Een hond is welkom.

Boek via Calluna

Leefruimte en keuken Krullevaar
hond herfstvakantie calluna
Bij Joppe

Nazomeren in de Achterhoek

de Gorsselse heide met ochtendlicht
Wandelen op de Gorsselse heide vanuit je eigen vakantiehuisje

Weer lekker thuis? Of heb jij alweer zin in de volgende vakantie? In oktober is het vaak nog heerlijk weer in de Achterhoek. Het is er zalig rustig en de natuur is overal. Wees dus welkom in één van onze vakantiehuisjes vlakbij Gorssel.

Wat is er te doen in de Achterhoek?

Kom fietsen, wandelen, bezoek Museum More of ga gezellig uit eten en shoppen in Zutphen of Deventer. Of doe een proeverijtje bij een Achterhoekse wijngaard… Het kan allemaal! En dat op maar anderhalf uur rijden vanuit Amsterdam. Hoe relaxed kan het leven zijn.

Nu boeken voor oktober

Bekijk de mogelijkheden voor een heerlijk verblijf in één van onze compleet ingerichte natuurhuisjes vlakbij Gorssel. Allebei hebben ze een heerlijk grote tuin met veel privacy. En het wordt nog mooier… Je hondje mag gerust mee!

Naar het Externest

Naar Krullevaar

Boek nu vakantiehuis Krullevaar voor pinksteren

vakantiehuis krullevaar woonkeuken

Een zeldzame kans… Ons heerlijke natuurhuisje de Krullevaar is nog vrij vanaf 26 mei (pinksteren) tot 12 juni. Er mag een huisdier mee. Boeken kan het best via de beheerder van het parkje. Van harte welkom!

Leuk die sneeuw. Maar het voorjaar komt eraan!

Heerlijk winterweer in de Achterhoek! Met een zonnetje erbij is het prachtig om te gaan wandelen op de Gorsselse heide. Daarna de kachel aan, lekker koken en een goed boek lezen totdat je heerlijk in je bedje kruipt voor een stille nacht. Maar we kijken ook al uit naar het voorjaar natuurlijk. Van harte welkom in onze natuurhuisjes op Calluna. Geniet er van stilte, rust en natuur. En neem gerust je hondje mee.

Vroegboekactie 2022

Het nieuwe jaar 2022 is in zicht! Kijkt u er ook al naar uit? Op Calluna verblijft u rustig, veilig en contactloos, middenin de prachtige natuur van de Achterhoek. U bent van harte welkom.
Vroege Vogels vroegboekactie 2022
Boek vanaf nu t/m 31 december 2021 uw verblijf op Calluna en met de code VROEGEVOGEL ontvangt u 10% korting op de huur van uw huisje, voor een verblijf in de periode 1 januari tot en met 31 maart 2022. Wees er snel bij, huisjes op basis van beschikbaarheid! U kunt de code eenvoudig tijdens het boeken invullen, of mail ons of bel op 0573-431790! Huisje Krullevaar is bungalow 130. Het Externest is in het eerste kwartaal niet beschikbaar.
Kan een afbeelding zijn van buitenshuis en boom

Nieuwe stoelen voor vakantiehuis het Externest

Ach ja, altijd leuk om weer eens iets te veranderen aan een vakantiehuisje. Zo blijft het mooi en comfortabel. Afgelopen week vervingen we de rotan stoel voor een comfortabeler exemplaar van een Zweedse designer:-). De vintage Deense eetkamerstoelen vervingen we door de Nederlandse ‘ladder’stoelen van mid-century ontwerper Cees Braakman. Uiteraard ook met een tijdloze vormgeving, maar wel wat meer stevigheid. Geniet er maar van!

 

vakantiehuis externest harfsen woonkeuken achterhoek

vakantiehuis externest harfsen woonkamer luie stoel achterhoek

woonkamer vakantiehuis externest harfsen achterhoek

Vier het voorjaar in het Externest

Het voorjaar is begonnen in de Achterhoekvoorjaar achterhoek vakantiehuis externest! Hebben jullie al plannen gemaakt? Ons Externest is nog vrij van 29 maart tot zelfs 9 april. Dus ook met Pasen. Niet te regelen via Natuurhuisje, wel via Roel. https://www.natuurpark-calluna.nl/accom…/9291/cottage-138/

Wees welkom!

Kom lekker tot rust in de Achterhoek

Wat was het fijn om zoveel gasten een heerlijke vakantie te kunnen bezorgen deze zomer! Daar worden wij blij van en zelf hebben we er ook van genoten.

Op natuurpark Calluna kun je veilig verblijven, zonder gedeelde voorzieningen met andere mensen. Onze tuinen zijn groot en de stilte is oorverdovend. Zalig dus! Wil je ook eens komen logeren in één van onze natuurhuisjes? Zorg dat je er op tijd bij bent en boek bij voorkeur via Calluna. Het gaat om type cottage, nummer 130 (Krullevaar) en 138 (Externest). Wees welkom!

 

natuurhuisje 27023 34464 achterhoek

Calluna en corona

Het zijn rare tijden. Hopelijk ben jij nog gezond en wel als je dit leest. In dit bericht vertellen we jou over de omstandigheden op Natuurpark Calluna en hoe wij  rekening houden met het coronavirus.

Vrij en privé ontspannen op Calluna
Hier op Calluna is er eigenlijk niets aan de hand en voelen we ons veilig. Onze gasten delen geen voorzieningen met anderen. Elke bungalow heeft een groot eigen perceel van zo’n 1000 m2. De natuur is overal om ons heen en het is nog steeds heel rustig op de hei en in de bossen. Onze beheerder Roel is nu wel alleen op afroep beschikbaar.

De afspraak is dat de huisjes extra zorgvuldig schoon worden gemaakt. Gasten die ziek en/of verkouden zijn verzoeken wij om hun boeking te wijzigen.

Werk je nu thuis en wil je graag even een andere werkomgeving in de natuur? We hebben wifi. Online vergaderen, bijvoorbeeld met Microsoft Teams, gaat prima!

achterhoek vakantiehuis gorssel

 

Last minute kortingen voor vakantiehuis het Externest

Onze vakantiehuizen in de Achterhoek zijn populair. Het parkje Calluna op 5 km van Gorssel is dan ook een ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen. Er zijn heel veel leuke uitjes vlakbij en in je comfortabele vakantiehuis kun je volop genieten van rust, stilte en een heerlijke privétuin. Ook je hond is welkom.

Op korte termijn hebben we soms nog wel een plekje vrij. Op Natuurhuisje bieden we het Externest nu aan met mooie last minute kortingen, vanaf een week voor aankomst.
Geniet ervan!

Direct het Externest boeken via Natuurhuisje

externest achterhoek vakantiehuis gorssel