Nieuws

Leuk die sneeuw. Maar het voorjaar komt eraan!

Heerlijk winterweer in de Achterhoek! Met een zonnetje erbij is het prachtig om te gaan wandelen op de Gorsselse heide. Daarna de kachel aan, lekker koken en een goed boek lezen totdat je heerlijk in je bedje kruipt voor een stille nacht. Maar we kijken ook al uit naar het voorjaar natuurlijk. Van harte welkom in onze natuurhuisjes op Calluna. Geniet er van stilte, rust en natuur. En neem gerust je hondje mee.

Vroegboekactie 2022

Het nieuwe jaar 2022 is in zicht! Kijkt u er ook al naar uit? Op Calluna verblijft u rustig, veilig en contactloos, middenin de prachtige natuur van de Achterhoek. U bent van harte welkom.
Vroege Vogels vroegboekactie 2022
Boek vanaf nu t/m 31 december 2021 uw verblijf op Calluna en met de code VROEGEVOGEL ontvangt u 10% korting op de huur van uw huisje, voor een verblijf in de periode 1 januari tot en met 31 maart 2022. Wees er snel bij, huisjes op basis van beschikbaarheid! U kunt de code eenvoudig tijdens het boeken invullen, of mail ons of bel op 0573-431790! Huisje Krullevaar is bungalow 130. Het Externest is in het eerste kwartaal niet beschikbaar.
Kan een afbeelding zijn van buitenshuis en boom

Nieuwe stoelen voor vakantiehuis het Externest

Ach ja, altijd leuk om weer eens iets te veranderen aan een vakantiehuisje. Zo blijft het mooi en comfortabel. Afgelopen week vervingen we de rotan stoel voor een comfortabeler exemplaar van een Zweedse designer:-). De vintage Deense eetkamerstoelen vervingen we door de Nederlandse ‘ladder’stoelen van mid-century ontwerper Cees Braakman. Uiteraard ook met een tijdloze vormgeving, maar wel wat meer stevigheid. Geniet er maar van!

 

vakantiehuis externest harfsen woonkeuken achterhoek

vakantiehuis externest harfsen woonkamer luie stoel achterhoek

woonkamer vakantiehuis externest harfsen achterhoek

Vier het voorjaar in het Externest

Het voorjaar is begonnen in de Achterhoekvoorjaar achterhoek vakantiehuis externest! Hebben jullie al plannen gemaakt? Ons Externest is nog vrij van 29 maart tot zelfs 9 april. Dus ook met Pasen. Niet te regelen via Natuurhuisje, wel via Roel. https://www.natuurpark-calluna.nl/accom…/9291/cottage-138/

Wees welkom!

Kom lekker tot rust in de Achterhoek

Wat was het fijn om zoveel gasten een heerlijke vakantie te kunnen bezorgen deze zomer! Daar worden wij blij van en zelf hebben we er ook van genoten.

Op natuurpark Calluna kun je veilig verblijven, zonder gedeelde voorzieningen met andere mensen. Onze tuinen zijn groot en de stilte is oorverdovend. Zalig dus! Wil je ook eens komen logeren in één van onze natuurhuisjes? Zorg dat je er op tijd bij bent en boek bij voorkeur via Calluna. Het gaat om type cottage, nummer 130 (Krullevaar) en 138 (Externest). Wees welkom!

 

natuurhuisje 27023 34464 achterhoek

Calluna en corona

Het zijn rare tijden. Hopelijk ben jij nog gezond en wel als je dit leest. In dit bericht vertellen we jou over de omstandigheden op Natuurpark Calluna en hoe wij  rekening houden met het coronavirus.

Vrij en privé ontspannen op Calluna
Hier op Calluna is er eigenlijk niets aan de hand en voelen we ons veilig. Onze gasten delen geen voorzieningen met anderen. Elke bungalow heeft een groot eigen perceel van zo’n 1000 m2. De natuur is overal om ons heen en het is nog steeds heel rustig op de hei en in de bossen. Onze beheerder Roel is nu wel alleen op afroep beschikbaar.

De afspraak is dat de huisjes extra zorgvuldig schoon worden gemaakt. Gasten die ziek en/of verkouden zijn verzoeken wij om hun boeking te wijzigen.

Werk je nu thuis en wil je graag even een andere werkomgeving in de natuur? We hebben wifi. Online vergaderen, bijvoorbeeld met Microsoft Teams, gaat prima!

achterhoek vakantiehuis gorssel

 

Last minute kortingen voor vakantiehuis het Externest

Onze vakantiehuizen in de Achterhoek zijn populair. Het parkje Calluna op 5 km van Gorssel is dan ook een ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen. Er zijn heel veel leuke uitjes vlakbij en in je comfortabele vakantiehuis kun je volop genieten van rust, stilte en een heerlijke privétuin. Ook je hond is welkom.

Op korte termijn hebben we soms nog wel een plekje vrij. Op Natuurhuisje bieden we het Externest nu aan met mooie last minute kortingen, vanaf een week voor aankomst.
Geniet ervan!

Direct het Externest boeken via Natuurhuisje

externest achterhoek vakantiehuis gorssel

Heerlijk eten in het Bosrestaurant in Joppe!

bosrestaurant joppe

Wat zijn we blij dat het Bosrestaurant in Joppe weer open is! Dik een jaar geleden werd het na een fikse brand gesloten en vervolgens weer opgebouwd. We bevelen het van harte aan want het eten is heerlijk en de bediening zeer  toegewijd. Momenteel hebben ze ook nog eens leuke aanbiedingen. Reserveren voorkomt teleurstellingen.

Uiteraard slaap je daarna extra lekker in één van onze vakantiehuizen in De Achterhoek!

Boek de Krullevaar

Boek het Externest

Nieuwe tentoonstelling Museum More Gorssel

Natuurlijk kun je in onze natuurhuisjes van de rust genieten. Maar wie denkt dat er helemaal niets te doen is in de buurt komt bedrogen uit. Onze gasten bezoeken geregeld Museum More in Gorsssel of Ruurlo. In januari ging er weer een prachtige nieuwe tentoonstelling van Jan Beutener open. Gaat dat zien!

Jan Beutener More Gorssel
Kunst van Jan Beutener in Museum More Gorssel

Nieuwsbrief december 2019

Met korting naar onze vakantiehuizen Krullevaar en Externest? Je leest het in de jaarlijkse nieuwsbrief voor gasten!