Nieuws

Deventer op Stelten?! Last minute korting Krullevaar

Deventer op Stelten is een fantastisch buitentheaterfestival in Deventer. In 2019 vindt het plaats op 5 t/m 7 juli. Geniet van al het spektakel in de stad en kom daarna heerlijk tot rust in vakantiehuis Krullevaar! Ons huisje is nu met een last minute korting te boeken op Natuurhuisje of rechtstreeks via Natuurpark Calluna.

Direct boeken via Natuurhuisje

Direct boeken via het park

deventer op stelten

Last minute vakantiehuis Externest 21-28 juni!

Ontdek de Achterhoek!
Zoek jij nog een vakantiehuis voor 21-28 juni 2019? Vakantiehuis Het Externest bij Gorssel in de Achterhoek is dan nog vrij! Geniet van onze heerlijke tuin en de prachtige omgeving waar je elke dag weer iets leuks kunt ontdekken. Natuurlijk is een huisdier toegestaan. Het Externest is een echt natuurhuisje voor rustzoekers en natuurliefhebbers, ideaal voor max. vier personen.

Boek rechtstreeks via het park 

Voor elke nacht 1 nieuwe boom

Vakantie vieren in de natuur, dat doen we allemaal graag! Maar bomen en bossen zijn niet overal (meer) vanzelfsprekend. Veel gebieden op de wereld worden daarom een handje geholpen om (weer) te vergroenen. Natuurhuisje helpt mee. 

Voor elke nacht die je boekt via Natuurhuisje planten zij 1 boompje op Madagascar. De teller staat inmiddels op ruim 300.000 bomen. Ze denken aan uitbreiding in Europa of zelfs in Nederland.

Ook jij kunt bijdragen door een vakantiehuis te boeken via Natuurhuisje. Natuurlijk ben je van harte welkom in onze twee heerlijke natuurhuisjes in de Achterhoek!

Lees meer over dit initiatief

Boek het Externest via Natuurhuisje

Boek de Krullevaar via Natuurhuisje

Last minute naar vakantiehuis Krullevaar

Komende week wordt het heerlijk weer in de Achterhoek! Vakantiehuis De Krullevaar is nog beschikbaar vanaf a.s. maandag 13 mei tot hemelvaart. Iets voor jou of voor een kennis? Van harte welkom! Boeken kan via Calluna.

krullevaar achterhoek vakantiehuis

Mooie review… Bedankt!

De Achterhoek is natuurlijk prachtig. En Natuurpark Calluna is inderdaad heerlijk rustig, het hele jaar door! Elk huisje heeft een eigen giga-grote tuin en is particulier eigendom.  Van andere mensen merk je dus ongeveer niets en dat vinden onze gasten ook heel fijn! Zie de mooie review die we deze week weer mochten ontvangen op Natuurhuisje. Dáár worden wij nou blij van:-)

 

 

Nu rechtstreeks boeken bij Natuurpark Calluna

De website van Natuurpark Calluna is in ontwikkeling. Het wordt langzaam maar zeker steeds beter en bovenal ook steeds handiger.

Je kunt er nu zelf onze huisjes boeken voor de laagste prijs! Zaken als fietsverhuur en kinderbedjes kun je ook meteen regelen.

Kies voor de knusheid van Het Externest

Of voor de zonnige tuin van de Krullevaar

 

Deventer op Stelten 6/7 juli 2019

deventer op stelten

In het weekend van 6/7 juli 2019 is er weer Deventer op Stelten! Fantastisch kleurrijk buitentheater op diverse plekken in de historische binnenstad van Deventer. Een halfuurtje met je e-bike en je bent er al. Lekker rustig logeren is nog mogelijk in vakantiehuis Krullevaar.

Reserveer alvast vakantiehuis Krullevaar! Fietsen kan je meteen meeboeken.

Fiets huren? Tuurlijk!

pont Gorssel Achterhoek
Pont over de IJssel bij Gorssel

Per direct kunnen wij nu ook fietsverhuur aanbieden! Kies uit nieuwe elektrische fietsen en fietsen zonder e- maar wel met versnellingen. Ook kinderzitjes kunnen erbij geboekt worden. De aanbieder, een lokale fietsenzaak met een grote verhuur-vloot, biedt zelfs bij ´lek-rijden-onderweg´ gratis ondersteuning.

Een fiets boeken gaat heel eenvoudig: tijdens de boeking via het park kun je in 1 actie de fietsen toevoegen.

Dit zijn de prijzen voor fietsverhuur

  • Elektrisch: €25/dag, €150/week
  • Versnellingen: €10/dag, €50/week
  • Kinderzitje: €5/dag, €25/week

Boeken via het park: handig en altijd de laagste prijs!

Boek hier Het Externest

Boek hier Krullevaar

 

Natuurhuisje Award 2018 voor het Externest

Wat superleuk! Vandaag ontvingen wij een bericht van Natuurhuisje…

“Verschillende gasten hebben de ligging van jouw natuurhuisje met huiscode 27023 het afgelopen jaar beoordeeld met minimaal 4,5 uit 5 blaadjes. Een prachtige prestatie om trots op te zijn!”

En dat zijn we dan ook. In onze nopjes!

Zutphen: altijd leuk

Zutphen is ons favoriete stadje in de buurt van onze huisjes, het ligt op 8 km. Altijd gezellig en leuk, met zowel cultuur als lekker eten en even wat shoppen. En op de fiets ben je er zo!

Bekijk het zelf (maar dan natuurlijk wel in onze huisjes logeren, heeeerlijk rustig!:-)!