• KRULLEVAAR

    Ook je hond is welkom!

  • HEERLIJK ZONNIGE TUIN

    Onder de dennen is volop schaduw

  • SLAAP LEKKER IN EEN COMFORTABEL BED

    Er zijn reservedekens voor als het héél koud wordt.

DE KRULLEVAAR

De zonnige voortuin van vakantiehuis Krullevaar is het grote pluspunt. Ook in voor- en naseizoen is de enorme tuin een heerlijk warme plek met veel privacy. Aan de grote picknicktafel kan je al snel buiten eten! Schaduw is altijd te vinden onder de hoge dennebomen achterin. Binnen is het huisje ruim, licht en vrolijk ingericht. Er is plek genoeg voor vier personen en een hond.

HEERLIJK UITBLAZEN

Krullevaar is pas verbouwd en opnieuw ingericht! In de ruime woonkamer met open keuken staan een leren bank en twee retro fauteuils. De ronde eettafel met vier stoelen kan vergroot worden. Extra stoelen vind je in de slaapkamers. Er is een tv en een CD-speler met bluetooth. We hebben ook boeken en wat spelletjes staan, waaronder jeu-de-boules, puzzels, etcetera. Genoeg om een regendag door te komen!

EEN ZONNIGE PLEK

Door de extra zonnige voortuin is Krullevaar het hele jaar heerlijk comfortabel. Je kunt al snel buiten eten. Vanuit de schuifpui en de andere ramen kijk je de supergrote bostuin in. Een dakraam zorgt voor extra licht in de woonkeukengedeelte. Aan de achterzijde heb je je eigen dennenbos met wel 30 m hoge bomen. Aan de zijkant kun je je hangmat ophangen of gewoon lekker in de schaduw zitten. Er is niemand die jou ziet. Er zijn zes luie tuinstoelen die je makkelijk kunt verplaatsen. In de voortuin staat een grote picknicktafel. Tegenover ons huis is het speelveld met een pingpongtafel.

STRAKS LEKKER SLAPEN

In de hoofdslaapkamer staat een tweepersoonsbed bed en een supergrote leg- en hangkast. In de kast vind je onder andere wollen dekens voor hele koude nachten. In de logeerslaapkamer staan twee extra lange eenpersoons bedden. De bedden zijn al opgemaakt. Overig linnengoed kun je huren of zelf meenemen.

DOUCHEN MET UITZICHT

De nieuwe badkamer heeft een ruime inloopdouche, een wastafel met opbergruimte eronder, een toilet en verwarming. Je kunt er heerlijk douchen met uitzicht op de gigantische dennen!

We hebben een lekker weekje gehad en zijn nog lang niet uitgekeken. Museum More in Gorssel was leuk. Ook Kasteel Hackfort is een bezoekje waard. Tot een volgende keer dus!
fam. XX
Duitsland

Hoe lang komen jullie logeren?

midweek | lang weekend | week of langer

vanaf €218

maandag-vrijdag

Midweek

Arriveer op maandag vanaf 15:00 uur, vertrek op vrijdag om 10:30 uur.

vanaf €244

VRIJDAG-MAANDAG

Lang weekend

Arriveer op vrijdag 15:00 uur. Vertrek op maandag 10:30 uur. Drie nachtjes lekker slapen!

vanaf €354

MA/MA, VR/VR

Week of langer

Kom aan op vrijdag of maandag, vertrek op vrijdag of maandag. Natuurlijk kun je ook langer blijven.
Lijkt het je wat? Bekijk de beschikbaarheid!

VRAGEN?