VOORZIENINGEN

en beschikbaarheid

EEN LANG WEEKEND, MIDWEEK OF EEN HELE WEEK?

De wisseldagen zijn maandag en vrijdag. Check-in vanaf 15.00 uur, check-out uiterlijk 10.30 uur. De beheerder vangt je op en zwaait je uit!

VOORZIENINGEN

DE SLEUTEL

Bij aankomst haal je je sleutel op bij onze beheerder. De receptie bevindt zich bij de entree van het parkje. Bij vertrek lever je je sleutel ook weer bij hem in.

PARKEREN & FIETSVERHUUR

Bij elk huisje is voldoende parkeerruimte voor twee auto's. Je eigen fietsen kun je in de schuur kwijt. Je kunt fietsen huren en laten brengen via de receptie.

BEDDEN

In het Externest is een tweepersoons elektrisch verstelbaar bed met enkele matrassen. In de logeerkamer staan twee losse eenpersoons bedden (90x200 cm). Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt.

LINNENGOED

De bedden zijn al opgemaakt, de huur van bedlinnen is verplicht. Handdoeken en keukenlinnen nemen gasten meestal zelf mee maar zijn ook te huur via de receptie.

BADKAMER

De badkamer van het Externest heeft een grote inloopdouche en een dubbele wastafel. Het toilet is apart.

ROUTE

Het Externest staat op Google Maps. Kom je met het ov ga dan met de trein naar station Zutphen en huur een OV-fiets. Je kunt ook met de bus naar Harfsen vanuit Deventer. Dan moet je nog wel 3 kwartier lopen...

SFEERHAARD

In de huisjes zit een sfeerhaard. Je kunt er bioblokken in branden. Deze zijn te koop bij de supermarkt in Eefde, Harfsen of Gorssel.

KRUIDEN, KOFFIE EN THEE

In de keuken vind je een basisvoorraad koffie, thee en kruiden. Gebruik wat je nodig hebt, maar vul het s.v.p. wel weer aan! Thanxxx...