• HET EXTERNEST

    Compleet ingerichte woonkeuken

  • STIJLVOLLE INRICHTING

    Kruip lekker voor de kachel!

  • PARADIJSJE MET SUPERGROTE PRIVÉTUIN

    Ook je hond is welkom

HET EXTERNEST

Ons gezellige en vrolijke huisje is een heerlijke plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Alles wat je nodig hebt bevindt zich op de begane grond. Het Externest is licht en compleet ingericht in een Scandinavische retro sfeer. Je hebt overal WIFI en een hond is welkom.

KOM LEKKER RELAXEN

In de ruime woonkamer met open keuken staan een 2,5 zits bank en een lekkere fauteuil. De retro eethoek met Deense stoelen kan uitgeschoven worden zodat je er met wel zes personen riant kunt zitten. Extra stoelen vind je in de slaapkamers. Er is een tv en een CD-speler met bluetooth. We hebben ook boeken en wat spelletjes staan én een mand met het legendarische Scandinavische kubbspel!

EEN HEERLIJK HUISJE

Door de extra hoge schuifpui en via de zijramen kijk je de supergrote bostuin in De tuin is niet omheind zodat hertjes er gewoon doorheen kunnen wandelen. Het is er heerlijk privé! Er zijn zes luie tuinstoelen die je makkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast staat er een grote tafel met houten stoelen op het terras. Een echte speeltuin is er niet maar op het speelveld vlakbij ons huisje staat een pingpongtafel. Bij de schuifpui is een terras met tuintafel en vier verstelbare houten stoelen.

STRAKS LEKKER SLAPEN

In de hoofdslaapkamer staat een elektrisch verstelbaar bed met 2 enkele matrassen. Een open kledingnis biedt ruimte voor je persoonlijke bagage en reservedekens. De bedden zijn al opgemaakt.

BADKAMER

De gerenoveerde badkamer heeft een ruime inloopdouche, een dubbele wastafel met grote lades, vloerverwarming en een designradiator. Het toilet is apart.

We hebben een lekker weekje gehad en zijn nog lang niet uitgekeken. Museum More in Gorssel was leuk. Ook Kasteel Hackfort is een bezoekje waard. Tot een volgende keer dus!
fam. XX
Duitsland

Hoe lang komen jullie logeren?

midweek | lang weekend | week of langer

vanaf €218

maandag-vrijdag

Midweek

Arriveer op maandag vanaf 15:00 uur, vertrek op vrijdag om 10:30 uur.

vanaf €244

VRIJDAG-MAANDAG

Lang weekend

Arriveer op vrijdag 15:00 uur. Vertrek op maandag 10:30 uur. Drie nachtjes lekker slapen!

vanaf €354

MA/MA, VR/VR

Week of langer

Kom aan op vrijdag of maandag, vertrek op vrijdag of maandag. Natuurlijk kun je ook langer blijven.
Lijkt het je wat? Bekijk de beschikbaarheid!

VRAGEN?

[formidable key='2ssykv']