Natuurpark Calluna

rust & natuur | grote privétuinen | bij bos & hei | beheerder

RUST EN NATUUR

Natuurpark Calluna is een goed onderhouden bungalowpark op 5 km van Gorssel. Er zijn 60 huisjes op grote percelen van wel 1000 m2. Hierdoor merk je nauwelijks dat je buren hebt. Je ziet ze niet en hoort ze zelden… Het is er dus altijd zalig rustig. Het enige dat je hoort zijn de vogels. Calluna is sinds jaar en dag een vuurwerkvrij natuurpark! Je kunt er dus in alle rust de oud & nieuw periode doorbrengen.

GIGAGROTE TUINEN

In onze grote privétuinen van wel 1000 m2 zien we geregeld boomklevers, spechten, lijsters en eekhoorns die hoog door de bomen springen. Heel af en toe komen er zelfs reeën langs. We willen alle ruimte geven aan de natuur, daarom is onze tuin niet omheind. ‘s Avonds is het buiten bereik van de parklantaarns prachtig donker. Wees een held en waag je buiten de poort waar het meteen stikdonker is. De sterrenhemel is schitterend!

OP STAP VANUIT CALLUNA

Calluna is dus een natuurpark, maar het leuke is dat je hiervandaan ook heel makkelijk prachtige historische stadjes kunt bezoeken. Denk aan Gorssel, Zutphen, Lochem en Deventer. Er zijn overal gezellige markten, musea en evenementen. In vergelijking met de Randstad is het hier gemoedelijker en kleinschaliger. En we doen het ‘hènig an’!’

Krijg je er zin in? Check vakantiehuis Krullevaar

BEHEERDER

Parkbeheerder Roel Elting verwelkomt de gasten, regelt de schoonmaak en is bereikbaar voor calamiteiten. Een veilig idee! Aanwezig Maandag en vrijdag van 9 -11.30 uur en van 14.00-17.00 uur Op woensdag van 9.30 - 11.30 uur. Bij problemen is hij mobiel bereikbaar en snel ter plaatse. Zijn telefoonnummer is 06 - 5388 5001

Krijg je er zin in? Bekijk het Externest!

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen? Je kunt ons altijd per mail en mobiel bereiken.

Bel ons

06 - 24 44 8654

Stuur een E-mail

externesthuren@gmail.com

Kom langs voor een praatje

Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend is de beheerder aanwezig tussen 9.30 en 11.30 uur. Hij kan al je vragen beantwoorden.

[formidable key="contact3"]