Calluna en corona

Het zijn rare tijden. Hopelijk ben jij nog gezond en wel als je dit leest. In dit bericht vertellen we jou over de omstandigheden op Natuurpark Calluna en hoe wij  rekening houden met het coronavirus.

Vrij en privé ontspannen op Calluna
Hier op Calluna is er eigenlijk niets aan de hand en voelen we ons veilig. Onze gasten delen geen voorzieningen met anderen. Elke bungalow heeft een groot eigen perceel van zo’n 1000 m2. De natuur is overal om ons heen en het is nog steeds heel rustig op de hei en in de bossen. Onze beheerder Roel is nu wel alleen op afroep beschikbaar.

De afspraak is dat de huisjes extra zorgvuldig schoon worden gemaakt. Gasten die ziek en/of verkouden zijn verzoeken wij om hun boeking te wijzigen.

Werk je nu thuis en wil je graag even een andere werkomgeving in de natuur? We hebben wifi. Online vergaderen, bijvoorbeeld met Microsoft Teams, gaat prima!

achterhoek vakantiehuis gorssel

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>