Naar het Dickens Festijn in Deventer? Kom gezellig logeren in onze natuurhuisjes

Op 14 en 15 december 2019 is weer het superleuke Dickens Festijn in Deventer! Sfeervol, gezellig en tot in de perfectie uitgevoerd. Alleen ook wel een beetje druk. Logeer dus in de buurt en kom tot rust in één van onze natuurhuisjes. Er is nog plek!

Kies voor Deense knusheid in Het Externest of voor de gezellige warmte in familiehuis De Krullevaar. Beide huisjes zijn geschikt voor vier personen en maximaal één hond. Vanuit je huis loop je zo de natuur in! Van harte welkom.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>