Met last minute korting naar natuurhuisje Het Externest

Het Externest, vakantiehuis in de Achterhoek

Lekker nazomeren in de Achterhoek? Het kan nog! Ons populaire natuurhuisje Het Externest bij de Gorsselse heide is beschikbaar van 27 september tot en met 4 oktober 2019. Boek meteen en geniet van een mooie last minute korting.

Hier boeken via Natuurhuisje

Ons heerlijk lichte vakantiehuis heeft een riante tuin met alle privacy die je maar wilt. Gezellig Gorssel ligt op 5 km, historisch Zutphen 8 km. Fietsen zijn te huur bij de beheerder. Genoeg te beleven dus. Maar natuurlijk mag je ook gewoon thuis blijven en van de rust genieten! Vanuit het Externest wandel je in een paar minuten naar bos en hei.

Het Externest is geschikt voor max. vier personen en een hond. Het natuurhuisje bevat twee slaapkamers en een ruime badkamer met inloopdouche. Er is een apart toilet. In de hoofdslaapkamer is het bed elektrisch verstelbaar.

De beheerder is meerdere keren per week beschikbaar voor informatie. Zijn er probleempjes dan is hij snel ter plaatse om ze op te lossen. Een veilig gevoel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>