Krullevaar bijna beschikbaar

Nog heel even geduld! We zijn druk bezig de verbouwing af te ronden. Dit weekend is er een houten vloer gelegd en deze week wordt de isolatie van het dak afgemaakt. Met kerst gaan we het huis zelf testen zodat gasten niet voor verrassingen komen te staan.

vakantiehuis krullevaar verbouwing

Vakantiehuis Krullevaar is vanaf 2019 te huur. Het wordt een heerlijk licht huis met een grote living, een nieuwe keuken en badkamer en twee prettige slaapkamers. Alle ruimte dus voor vier personen. Natuurlijk is een hond ook hier welkom. De voortuin van Krullevaar heeft volop zon, achter is veel schaduw onder de hoge dennen. Blijf op de hoogte via de Facebookpagina van Krullevaar!

Meteen boeken? Dat kan via de website van het park. Het gaat om huisje 130 op Calluna.

krullevaar vakantiehuis gorssel

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>