• KRULLEVAAR

    Zonnig, comfortabel en ruim met een enorme bostuin

  • PAS GERENOVEERD

    Nieuwe keuken, badkamer en extra grote leefruimte

  • ZONNIGE TUIN MET SCHADUW EN HANGMAT

    Ook je hond is welkom

KRULLEVAAR

Ons gezellige en vrolijke vakantiehuis is eind 2018 gerenoveerd. De leefruimte is extra groot en licht. Geniet van veel zon aan de voorkant en schaduw aan de achterkant. Je hebt overal WIFI en een hond is welkom.

KOM LEKKER RELAXEN

In de ruime woonkamer met open keuken staan een leren 2,5 zits bank en twee fauteuiltjes. De ronde retro eethoek kan vergroot worden zodat je er met wel acht personen riant kunt zitten. Extra stoelen vind je in de slaapkamers. Er is een tv en een CD-speler met bluetooth. We hebben ook boeken en wat spelletjes staan. In de keukenkast vind je een basisvoorraad kruiden, koffie en thee. Wel graag aanvullen wat je gebruikt natuurlijk!

EEN ZONNIG HUISJE

Door de schuifpui en via de zijramen kijk je de supergrote bostuin in. Je hebt de hele dag zon en schaduw. De tuin is niet omheind. Je zit er heerlijk privé. Er zijn zes luie tuinstoelen die je makkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast staat er een grote picknickbank in de voortuin. Je kunt er al heel snel buiten eten. Op de vuurschaal kun je barbecuen en er is een hangmat om lui van de rust te genieten. Een echte speeltuin is er niet maar op het speelveld vlakbij ons huisje kun je volop voetballen, badmintonnen en ravotten. Ook staat er een pingpongtafel.

STRAKS LEKKER SLAPEN

In de hoofdslaapkamer staat een tweepersoons bed. Een grote kledingkast biedt je plenty hang- en legruimte. Er liggen ook reservedekens voor koude nachten. De bedden zijn al opgemaakt.

BADKAMER

De nieuwe badkamer heeft een inloopdouche, een enkele wastafel met onderkast en een toilet. Er is uiteraard verwarming.

We hebben een lekker weekje gehad en zijn nog lang niet uitgekeken. Museum More in Gorssel was leuk. Ook Kasteel Hackfort is een bezoekje waard. Tot een volgende keer dus!
fam. XX
Duitsland

Hoe lang komen jullie logeren?

midweek | lang weekend | week of langer

vanaf €218

maandag-vrijdag

Midweek

Arriveer op maandag vanaf 15:00 uur, vertrek op vrijdag om 10:30 uur.

vanaf €244

VRIJDAG-MAANDAG

Lang weekend

Arriveer op vrijdag 15:00 uur. Vertrek op maandag 10:30 uur. Drie nachtjes lekker slapen!

vanaf €354

MA/MA, VR/VR

Week of langer

Kom aan op vrijdag of maandag, vertrek op vrijdag of maandag. Natuurlijk kun je ook langer blijven.
Lijkt het je wat? Bekijk de beschikbaarheid!

VRAGEN?

[formidable key='2ssykv']