Vuurwerkvrij Oud en Nieuw vieren

Vuurwerkvrij Oud en Nieuw vieren met je hond, dat kan op Natuurpark Calluna! Het is er heerlijk stil en stikdonker. Overdag kun je uitgebreid wandelen over de Gorsselse heide en door de bossen. Gezellige stadjes als Zutphen en Lochem zijn ook vlakbij.

Krullevaar boeken via Natuurhuisje

Natuurlijk is er straatverlichting op Natuurpark Calluna, maar als je je hond gaat uitlaten ’s avonds kun je al gauw van de prachtige sterrenhemel genieten! Vuurwerk afsteken is niet toegestaan.

Vuurwerkvrij Oud en Nieuw vieren in Krullevaar

Ons nieuwe huisje Krullevaar is vanaf 28 december 2018 beschikbaar voor verhuur. We hebben straks een extra grote, heerlijk lichte leefruimte. Maak lange wandelingen over de heide, luister naar de midwinterhoorns en ga lekker koken in onze nieuwe keuken. Of kruip lekker onder een dekentje op de bank met de sfeerkachel aan… Kortom, geniet ervan samen met je huisdier!

Krullevaar boeken via Natuurhuisje

Ons vakantiehuis is geschikt voor vier personen en een hond. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat Krullevaar er spik en span uit gaat zien voor onze eerste gasten. Volg de verbouwing op onze Facebookpagina!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>